News

In deze intense drama met bruut geweld, seks, machtsmisbruik, moord en bedrog worden de hoofdrollen vertolkt door diverse aanstormende talenten. Recentelijk hebben de makers van de speelfilm een ‘Making Of’ geproduceerd waarin een kijkje achter de schermen van de productie wordt gegund door middel van diverse mediapartners/ kanalen. Tevens hebben de regisseur en de film-editor een Tv-interview gegeven als aftrap voor de promotie van de film dat naar verwachting in de zomer in de Nederlandse bioscopen in première gaat. Lees hieronder verder...

Continue

Speelfilm ‘HEBZUCHT’ bijna klaar voor de Bioscopen

  • De speelfilm ‘Hebzucht’ heeft een sociaal-maatschappelijk thema in de vorm van een spannende drama/thriller

  • De film heeft een duur van circa 100 minuten

  • Hebzucht is een platform voor aanstormende filmtalenten

April 2018, Rotterdam – ‘Hebzucht’ is een grootschalig opgezette doch low-budget speelfilm dat is opgenomen in diverse Nederlandse steden.

Met de boodschap van de film wordt door regisseur Djotipersad Lachman in een spannend verhaalvorm ontvouwd waar “hebzucht” toe kan leiden: “Hebzucht’ houdt mensen in een wurggreep met desastreuze gevolgen!”

Hebzucht is een drama/thriller over de zucht naar meer geld, macht en status. Het betreft een verhaal over een gebroken gezin waarin de dochter van gescheiden carrière-ouders ontspoort raakt en liefde en aandacht zoekt bij twee psychopaten, en net als haar moeder slachtoffer wordt van seks, dwang en manipulatie.

In deze intense drama met bruut geweld, seks, machtsmisbruik, moord en bedrog worden de hoofdrollen vertolkt door diverse aanstormende talenten. Recentelijk hebben de makers van de speelfilm een ‘Making Of’ geproduceerd waarin een kijkje achter de schermen van de productie wordt gegund door middel van diverse mediapartners/ kanalen. Tevens hebben de regisseur en de film-editor een Tv-interview gegeven als aftrap voor de promotie van de film dat naar verwachting in de zomer in de Nederlandse bioscopen in première gaat.

De makers van ‘Hebzucht’ kregen o.a. medewerking van de Rotterdam Film Commission en de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Voorts zijn er nog enkele mogelijkheden om sponsors en mediapartners in deze internationale speelfilm te promoten.

Voor verdere informatie:

Bekijk de making of Hebzucht:

https://youtu.be/RJij6USJqOM

Bekijk interview:

https://www.facebook.com/djotipersad.lachman/videos/1301086519991116/

Wij hebben ook enkele leuke videocompilaties gemaakt! Zie https://www.facebook.com/Hebzucht/videos/