The Story

Met de boodschap van de film wordt door regisseur Djotipersad Lachman in een spannend verhaalvorm ontvouwd waar “hebzucht” toe kan leiden: “Hebzucht’ houdt mensen in een wurggreep met desastreuze gevolgen!”

Hebzucht is een drama/thriller over de zucht naar meer geld, macht en status. Het betreft een verhaal over een gebroken gezin waarin de dochter van gescheiden carrière-ouders ontspoort raakt en liefde en aandacht zoekt bij twee psychopaten, en net als haar moeder slachtoffer wordt van seks, dwang en manipulatie.

In deze intense drama met bruut geweld, seks, machtsmisbruik, moord en bedrog worden de hoofdrollen vertolkt door diverse aanstormende talenten. Recentelijk hebben de makers van de speelfilm een ‘Making Of’ geproduceerd waarin een kijkje achter de schermen van de productie wordt gegund door middel van diverse mediapartners/ kanalen. Tevens heeft de regisseur en de film-editor een TV-interview gegeven als aftrap voor de promotie van de film dat naar verwachting in de zomer in de Nederlandse bioscopen in première gaat.