Your Support

Hebzucht - The Movie is een grootschalig opgezette speelfilm (ca 100 minuten).

Continue

U KUNT ONS HELPEN BIJ DE REALISATIE VAN HEBZUCHT - THE MOVIE DOOR MIDDEL VAN DEZE CROWDFUNDING ACTIE.

De bedoeling is dat de film in vele landen en een groot aantal bioscopen zal vertoond worden.

De film is geheel gefinancieerd, maar we zoeken nog een bedrag voor de vegetarische catering, transport en special effects, dus hebben we een leuke crowdfunding actie bedacht!

Maar voordat we verder gaan willen wij eerst een beetje context geven. De filmset is 100% klaar, de eerste opnames zijn al gedaan (de film wordt nu geschoten), de sponsors en supporters zijn er ook al (bijvoorbeeld Het Bosch at the Waterfront, Angie Communications), en de film crew en cast is erg enthousiast.

Er zullen nog zeker 4 tot 6 weken geschoten worden op diverse locaties (intern en extern), bijvoorbeeld in een groot kantoorgebouw (zeker 2 volle weken), enkele gebouwen van het Hogeschool Rotterdam, een tankstation van Schippers (Rotterdam), in een bos, op een boot, restaurant Het Bosch, enz.

Wij vragen jullie hulp om twee redenen:

  1. Vanwege een financiele bijdrage hebben jullie er ook baat bij dat de film ook echt een succes wordt - dus jullie zijn onze beste ambassadeurs.
  2. Geld heb je nooit genoeg; jullie bijdrage kunnen wij goed gebruiken om operationele kosten te dekken, transportkosten, het huren van extra apparatuur, en het belangrijkste: overheerlijke (vegetarische) catering voor de crew en acteurs.

Dus jouw bijdrage zal ervoor zorgen dat de opnames nog voortvarender zullen verlopen en dat de crew en cast echt happy zullen zijn.

Alvast bedankt!

Logline

Naïef meisje wordt prooi van 2 mannen; Moeder en een rechercheur willen haar redden. Intense thriller over verraad, misbruik, en passie

Hebzucht: is zucht hebben naar geld en materie, status, aanzien, roem, seks, intimiteit, liefde en geluk, maar vaak met een negatief resultaat.

De Tegenprestaties (Rewards)

Behalve de informatie over de respectievelijke rewards (als je op de respectievelijke biljetten klikt) zijn er een paar algemene dingen die wij met jullie willen afspreken.

- Wij zullen je via deze pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
- Bij een bijdrage van meer dan €500 kunnen we specifieke, persoonlijke afspraken maken.

Nu de rewards:

- Bij donatie van €10 tot €24: 1) Sponsor certificaat 2) Vermelding bij de aftiteling en op websites www.HebzuchtTheMovie.com en www.GreedMotionPicture.com als "Sponsor". 3) persoonlijke boodschap van de crew

- Bij donatie van €25 tot €99: Zoals hierboven, plus: 4) Vermelding op IMDB pagina van de film 5) Persoonlijke boodschap van crew en cast

- Bij donatie van €100 tot €249: zoals hierboven, plus: 6) Figurantenrol 7) Vermelding als acteur bij aftiteling

- Bij donatie van €249 tot €499: Zoals hierboven, plus: 8) Vermelding als "Special sponsor" (bij aftiteling, en zsm ook op de filmwebsites en social media). 9) VIP premiere tickets voor twee

- Bij donatie van €500 of meer: "Mede mogelijk gemaakt door" Dit is een prominente titel dat ook als zodanig prominent wordt gepromoot. VIP premiere voor 4 personen en diverse andere mogelijkheden/gelegenheden.

Stort je donatie op NL 64 ABNA 0516 9093 04 onder vermelding van Hebzucht The Movie. Stuur daarna een email naar info [@] hebzuchtthemovie.com om de tegenprestatie te bespreken.

http://hebzuchtthemovie.nl/wp-content/uploads/2017/10/10-euro-300x200.png
http://hebzuchtthemovie.nl/wp-content/uploads/2017/10/25euro-300x200.gif
http://hebzuchtthemovie.nl/wp-content/uploads/2017/10/image009-300x200.gif
http://hebzuchtthemovie.nl/wp-content/uploads/2017/10/gagner-250-euros_g-300x200.gif
http://hebzuchtthemovie.nl/wp-content/uploads/2017/10/500-300x200.png